![Shredded Beef in Brown Ale Shredded Beef in Brown Ale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11c898d8f2bee30f416c5ebe876e29a6/Derivates/dd9994adcdc0e38782401c1df9b52243d5705fce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Białko
- 47.1 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1064.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10p
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Steamed Whole Chicken
1 Std. 40 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Marry Me Chicken
40p