Urządzenia i Akcesoria
Cuban Sandwich
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 17 godz.
4 portions
Składniki
Marinade
-
pork shoulder (approx. 1 roast 4 lb)64 oz
-
garlic cloves20
-
salt2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
orange juice12 oz
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil8 oz
Yeast Starter
-
water4 oz
-
bread flour2 ½ oz
-
active dry yeast½ tsp
Bread
-
water plus extra to brush or spray6 oz
-
sugar2 tsp
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
lard plus extra to grease1 ½ oz
-
bread flour divided15 oz
-
salt2 tsp
Assembly
-
butter melted, divided, to grill and brush2 - 3 oz
-
deli ham smoked8 slices
-
yellow mustard to serve
-
Swiss cheese8 slices
-
dill pickles (approx. 2), thinly sliced, lengthwise8 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4168.3 mg
Białko
127.4 g
Kalorie
11132.5 kJ /
2660.7 kcal
Tłuszcz
183.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
61.3 g
Węglowodany
121.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili Cheese Dogs
50 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Lemon Feta Dressing
5 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Tex-Mex chicken soup
40 Min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 Std. 20 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 Std. 35 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Coffee Shop Egg Bites
50 Min