Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de coco
- 400 g de leche de coco
- 60 g de azúcar
- 20 g de maicena
Masa
- 250 g de harina de repostería
- 100 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- 110 g de mantequilla en porciones, a temperatura ambiente
- 1 huevo (M)
Tartaletas y plátanos asados
- 3 - 4 cucharaditas de mantequilla
-
8
mini plátanos
lub 4 plátanos pequeños (abiertos por la mitad a lo largo) - 40 - 50 g de caramelo líquido
Montaje
-
1 - 2
cucharadas de copos de coco tostados
lub 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 73.6 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 78.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de galletas Lotus®
10 min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 min
Cheesecake de naranja sin horno
2óra
Mocktail de vainilla Chai
1óra
Roscón Red velvet
4 godz.
Baklava de chocolate - Turquía
4h 45min
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4h 40min
Helado de canela
9h
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min
Cheesecake tricolor
4 Std. 30 Min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45 min
Tarta esponjosa de limón
3óra