Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di acqua
- 200 g di yogurt bianco intero
- 2 cucchiaino sale
- 500 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di malto in polvere
- 5 grammi lievito di birra fresco
- cacao amaro in polvere q.b.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 823.4 kJ / 196.8 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 478.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
Brak ocen
Esperienza culinaria
2 Std.
La colomba perfetta
7h
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4h
Follia ai tre cioccolati
6h
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Biscotti fiorentini
2 Std.
Uova in camicia con il Egg poacher
15 min
Bougatsa
1 godz.
Fregola ai frutti di mare
40min
Fregola con le arselle
45min