
Urządzenia i Akcesoria
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut 4 Stück (à ca. 150 g)600 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft100 g
-
Tomatenmark30 g
-
Knoblauchzehen2
-
Honig10 g
-
Paniermehl50 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Brokkoliröschen (2-3 cm)150 g
-
frische Paprika gewürfelt (1,5 cm)150 g
-
Reis, parboiled200 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
793 kcal /
3318 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
91 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
721 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Köstlicher Alltag!
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy