Urządzenia i Akcesoria
发面小饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水200 克
-
盐3 克
-
面粉 约½茶匙250 克
-
干酵母粉 约½茶匙3 克
-
油 煎至用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
297.2 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1021 kJ /
244.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny