Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de sucre en poudre
-
40
g de framboises lyophilisées (voir "Variante(s)")
lub 40 g de framboise en poudre
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 227.3 kJ / 54.3 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1 Std.
Chocolats de Pâques
15 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Bonbons chocolat viennois
50 Min
Artichauts à l'huile
1 Std. 40 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®
5 godz. 30 min
Chocolats de Noël
1 Std.
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min