![Ahornsirup-Pudding Ahornsirup-Pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a7887fed-67ef-4f72-9012-709ff82cb699/Derivates/aecb50ee-16bd-4cde-b931-74c8419ea087.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Milch
- 150 g Sahne
- 250 g Ahornsirup
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1098 kJ / 262 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 60 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese-Makkaroni
30min
Sahne-Grießpudding
20 min
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2h
Clementinen-Curd
30min
Schokoladenpudding
15 Min
Vanillepudding
15 Min
Erdnuss-Karamell-Bowl
2h 15min
Tahin-Mandel-Eis
15h
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h
Orangencreme
2 godz. 40 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 Std.
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h