Ahornsirup-Pudding

Ahornsirup-Pudding

3.9 151 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 Schraubgläser

Składniki

  • Milch
    200 g
  • Sahne
    150 g
  • Ahornsirup
    250 g
  • Speisestärke
    30 g
  • Eier
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Sód 60 mg
Białko 5 g
Kalorie 1098 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...