Urządzenia i Akcesoria
Mehrkorn-Kräcker
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
65 Stück
Składniki
-
Wasser250 g
-
Weizen-Vollkornmehl und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Roggenmehl Type 1150100 g
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Olivenöl35 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
36 mg
Białko
1 g
Kalorie
111 kJ /
27 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeertraum
5 min
Linsenchips
1 godz.
Zwiebel-Flammkuchen
1 godz.
Gemüsechips
3 godz.
Ratatouille-Galette
1 godz. 30 min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 min
Osterhäschen (mit Sauerteig)
17 godz.
Irisches Buttermilchbrot
45 min
4-Korn-Minis
45 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
21 godz.
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min