Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
244 mg
Białko
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Buchweizen-Maisbrot
3 godz. 40 min
Schokoladen-Sandwich-Kekse
1 godz. 40 min
Kräuter-Parmesan-Kekse
1 godz. 35 min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Beeren-Gelees
4 godz. 30 min
Mediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Nuss-Kekse
50 min
Schoko-Brot-Muffins
40 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Haferkekse
1 godz. 10 min
Haferkekse
50 min
Mandelkekse
2 godz.