
Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
143 kcal /
599 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
244 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy