Fenchelzöpfe

Fenchelzöpfe

3.9 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück

Składniki

  • Wasser
    180 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    5 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Salz
    1 geh. TL
  • Fenchelsamen
    1 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 244 mg
Białko 3 g
Kalorie 599 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...