Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
244 mg
Białko
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2 godz.
Kaffee-Allerlei
2 godz.
Rum-Zimt-Trüffel
1 godz. 15 min
Mohn-Rugelach
3 godz.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Brioche mit Cremelikör
5 godz.
Möhren-Hafer-Energyballs
50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Pfeffer-Brötchen
2 godz.
Fladenbrot
2 godz.
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min