Urządzenia i Akcesoria
Fenchelzöpfe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
13 Stück
Składniki
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
244 mg
Białko
3 g
Kalorie
599 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2 godz.
Kaffee-Allerlei
2 godz.
Sesam-Stangen
1 godz.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 godz.
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Milchbrot
24 godz. 20 min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Pfeffer-Brötchen
2 godz.
Fladenbrot
2 godz.
Softe Frühstücksbrötchen
1 godz. 45 min
Drömmar
50 min