菌菇卷配菠菜

菌菇卷配菠菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 块

Składniki

面团
  • 80 克
  • 2 - 3 小撮
  • 苹果醋
    ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 面粉
    150 克
  • 1 茶匙
菌菇馅
  • 红葱头 切块
    80 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 30 克
  • 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
    350 克
    350 克 蘑菇, ,切片
  • ¼ 茶匙
  • 新鲜菠菜叶
    100 克
  • 黄油 切块
    25 克
  • 面粉 撒粉用
  • 菲达奶酪 切碎的
    50 - 60 克
    50 - 60 克 马苏里拉乳酪, ,切碎的
  • 海盐片
    3 - 4 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 179.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...