小鱼干炒山苏

小鱼干炒山苏

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 山苏 切段(约5厘米)
    300 克
  • 树子
    1 汤匙
  • 小鳀鱼干 用水沖洗,沥干
    50 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.905 g
Kalorie 638 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 3.681 g
Błonnik 0.033 g
Węglowodany 3.915 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...