生姜去皮(TM5)

生姜去皮(TM5)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 掰成小块或切5厘米块
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 63 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1004.2 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 53.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...