Urządzenia i Akcesoria
牛肉焖饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
大米 淘洗干净160 克
-
水 浸泡用适量
-
油10 克
-
白洋葱 切1x1厘米块60 克
-
胡萝卜 切1x1厘米块60 克
-
牛肋条 切2x2厘米块120 克
-
水140 克
-
盐2 - 3 克
-
料酒20 克
-
土豆 1x1厘米块50 克
-
蚝油5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
419.8 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
333.8 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny