Urządzenia i Akcesoria
慢炖姜黄鸡汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
鸡骨架 切块500 克
-
苹果醋 约20克2 汤匙
-
水1000 克
-
盐 约5克1 茶匙
-
蒜头2 瓣
-
姜 切块20 克
-
橄榄油10 克
-
姜黄粉 约2克1 茶匙
-
欧芹叶 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
448.6 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1202.2 kJ /
287.3 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃出美丽来
5 Przepisów
Chiny
Chiny