慢炖姜黄鸡汤

慢炖姜黄鸡汤

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 鸡骨架 切块
    500 克
  • 苹果醋 约20克
    2 汤匙
  • 1000 克
  • 约5克
    1 茶匙
  • 蒜头
    2 瓣
  • 切块
    20 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 姜黄粉 约2克
    1 茶匙
  • 欧芹叶 切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 448.6 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 1202.2 kJ / 287.3 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...