鲑鱼、葱和番茄蛋糕

鲑鱼、葱和番茄蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 鲑鱼籽 切片
    180 克
  • 京葱 取葱白,切1.5厘米段
    2 根
  • 含盐黄油 涂抹模具用
    10 克
  • 3 颗
  • 面粉
    180 克
  • 泡打粉
    5 克
  • 牛奶
    100 克
  • 70 克
  • 凝乳酪(curd cheese)
    2 汤匙
  • 根据个人口味调整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉 根据个人口味调整
    1 小撮
  • 油浸番茄干 (opcjonalnie) 切片
    8 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21 g
Kalorie 2285 kJ / 546 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...