日式鲷鱼清汤

日式鲷鱼清汤

3.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨
    130 克
  • 矿泉水
    450 克
  • 日本清酒
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 取葱白切丝
    10 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 163.9 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 202 kJ / 48.3 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...