Urządzenia i Akcesoria
Vegansk linslasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portioner
Składniki
Pastaplattor
-
växtbaserad mjölk osötad120 g
-
sötpotatis tillagad och kyld, skuren i bitar70 g
-
olivolja1 tesked
-
vetemjöl plus extra för mjölning150 g
-
mannagryn150 g
Linsragu
-
morot skuren i bitar70 g
-
lök uppdelat70 g
-
selleri skuren i bitar20 g
-
vitlöksklyfta1
-
olivolja50 g
-
linser200 g
-
rödvin80 g
-
konserverade krossade tomater750 g
-
vatten350 g
-
1 rågad tesked grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad1
-
malen svartpeppar1 nypa
-
socker1 nypa
Béchamelsås
-
växtbaserad mjölk osötad700 g
-
vetemjöl65 g
-
salt1 tesked
-
malen muskot1 nypa
-
olivolja25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685 mg
Białko
13 g
Kalorie
1935 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hållbart & Gott!
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Brak ocen
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Ris med skinka & pak choi
Brak ocen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Brak ocen
Pumparisotto med bacon
50 min
Tagliatelle med pumpa
Brak ocen
Pastasallad
Brak ocen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Brak ocen
Miso udon carbonara
Brak ocen
Sichuan spaghetti
Brak ocen