Urządzenia i Akcesoria
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
gochujang chilipasta (se tips)10 g
-
sesamolja20 g
-
parmesanost40 g
-
olivolja50 g
-
mascarponeost150 g
-
gochujang chilipasta20 g
-
vatten1350 g
-
salt1 tesked
-
färska musslor i skal300 g
-
råa skalade räkor, medium150 g
-
benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)150 g
-
färsk shiitake skivad (5 mm)150 g
-
schalottenlök halverad1
-
risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
vitt vin50 g
-
grönsaksbuljong1 matsked
-
rostade sesamfrön (svart)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Köket
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Brak ocen
Torsk i tomatsås
1 godz.
Fisktacos med coleslaw
25 min
Asiatisk ångad laxsida
Brak ocen
Curry laksa
Brak ocen
Fisktacos med japansk majonnäs
Brak ocen
Poké bowl med tonfisk
1 godz.
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Räkor i chili och vitlök
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Sous-vide lax
Brak ocen