Urządzenia i Akcesoria
Höstpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost i bitar (2 cm)50 g
-
smör30 g
-
salt2 teskedar
-
butternutpumpa i bitar (2 cm)400 g
-
råa pinjenötter20 g
-
skogschampinjoner i skivor (ca 5 mm)100 g
-
färska spenatblad150 g
-
vatten1200 g
-
torkad pappardelle250 g
-
chiliflake, torkad10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.3 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1821 kJ /
435.3 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Brak ocen
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Grönsaksragu med pasta
45 min
Ris med skinka & pak choi
Brak ocen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Brak ocen
Pumparisotto med bacon
50 min
Tagliatelle med pumpa
Brak ocen
Pastasallad
Brak ocen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Brak ocen
Miso udon carbonara
Brak ocen
Sichuan spaghetti
Brak ocen
Kimchi risotto
Brak ocen