Höstpasta

Höstpasta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner

Składniki

  • parmesanost i bitar (2 cm)
    50 g
  • smör
    30 g
  • salt
    2 teskedar
  • butternutpumpa i bitar (2 cm)
    400 g
  • råa pinjenötter
    20 g
  • skogschampinjoner i skivor (ca 5 mm)
    100 g
  • färska spenatblad
    150 g
  • vatten
    1200 g
  • torkad pappardelle
    250 g
  • chiliflake, torkad
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1.3 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1821 kJ / 435.3 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 63.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie