Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni med pumpa och ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portioner
Składniki
-
pumpa i kuber (1 cm)300 g
-
gul lök i fjärdedelar1
-
vitlöksklyftor2
-
olivolja + extra för stekning20 g
-
färska salviablad3
-
konserverade krossade tomater400 g
-
tomatpuré50 g
-
vatten150 g
-
grönsaksbuljong (se tips)30 g
-
färsk spenat i bitar (ca 5 cm)50 g
-
färsk ricottaost (se tips)300 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar¼ tesked
-
malen muskot⅛ tesked
-
cannelloni (se tips)250 g
-
rostade pinjenötter för garnering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1396.3 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pumpa
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Değerlendirme yok
Krämig svamprisotto med räkor
1sa
Grönsaksragu med pasta
45 dk
Höstpasta
Değerlendirme yok
Ris med skinka & pak choi
Değerlendirme yok
Pumparisotto med bacon
50 dk
Tagliatelle med pumpa
Değerlendirme yok
Pastasallad
Değerlendirme yok
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Değerlendirme yok
Miso udon carbonara
Değerlendirme yok
Sichuan spaghetti
Değerlendirme yok
Kimchi risotto
Değerlendirme yok