Urządzenia i Akcesoria
Ris med skinka & pak choi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
3 portioner
Składniki
-
kortkornigt ris japonica250 g
-
vitlöksklyftor2
-
vårlök i skivor40 g
-
olja20 g
-
kokt skinka i bitar (2 cm)200 g
-
pak choi (ca 1 stycke), i bitar (3 cm)150 g
-
vatten + extra för täckning360 g
-
Shaoxing risvin10 g
-
risvinäger5 g
-
ljus soja20 g
-
salt1 tesked
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 portioner
Sód
5453.2 mg
Białko
54.9 g
Kalorie
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
215.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Brak ocen
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Brak ocen
Pumparisotto med bacon
50 min
Tagliatelle med pumpa
Brak ocen
Pastasallad
Brak ocen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Brak ocen
Miso udon carbonara
Brak ocen
Sichuan spaghetti
Brak ocen
Kimchi risotto
Brak ocen