Grönsaksragu med pasta

Grönsaksragu med pasta

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner

Składniki

Ragu
  • olivolja
    30 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • lök skivad
    50 g
  • selleri i bitar (2 cm)
    50 g
  • morot i bitar (2 cm)
    50 g
  • zucchini i bitar (2 cm)
    50 g
  • tomatsås
    400 g
    passerade tomater
  • vatten
    100 g
  • havssalt
    1 tesked
  • basilikablad, färskt plus extra för garnering
    5
Pasta
  • vatten
    1000 g
  • havssalt
    ½ tesked
  • torkad pasta (t.ex. penne)
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 749 mg
Białko 12 g
Kalorie 1713 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 10 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie