Urządzenia i Akcesoria
Grönsaksragu med pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Ragu
-
olivolja30 g
-
vitlöksklyfta1
-
lök skivad50 g
-
selleri i bitar (2 cm)50 g
-
morot i bitar (2 cm)50 g
-
zucchini i bitar (2 cm)50 g
-
passerade tomatertomatsås400 g
-
vatten100 g
-
havssalt1 tesked
-
basilikablad, färskt plus extra för garnering5
Pasta
-
vatten1000 g
-
havssalt½ tesked
-
torkad pasta (t.ex. penne)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
749 mg
Białko
12 g
Kalorie
1713 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Höstpasta
Keine Bewertungen
Ris med skinka & pak choi
Keine Bewertungen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Keine Bewertungen
Pumparisotto med bacon
50 Min
Tagliatelle med pumpa
Keine Bewertungen
Pastasallad
Keine Bewertungen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Keine Bewertungen
Miso udon carbonara
Keine Bewertungen
Sichuan spaghetti
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen