
Urządzenia i Akcesoria
Paluchy z koprem włoskim
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 sztuki
Składniki
-
400 g mąki pszennej typu 450, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
180 g wody
-
40 g oliwy z oliwek
-
5 g drożdży świeżych
-
1 łyżeczka cukru
-
1 czubata łyżeczka soli
-
1 łyżka nasion kopru włoskiego, suszonych
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
77.7 kcal /
324.9 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
132 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rogaliki orzechowe
2 godz.
Greckie pączki (Loukoumades)
1 godz. 30 min
Orzechowe świderki
2 godz. 30 min
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2 godz.
Wielkanocne bułeczki zajączki
2 godz. 55 min
Mini ciasta pandoro
1 godz. 30 min
Wieniec adwentowy
1 godz. 25 min
Ciasteczka orzechowo-kawowe
50 min
Pełnoziarniste wytrawne krakersy
3 godz.
Chrupiące paluchy z ziarnami
4 godz. 45 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min
Podłużne bułki pszenne
3 godz. 30 min