
Urządzenia i Akcesoria
Tarte speculoos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 doses
Składniki
P/ pulverizar
-
açúcar200 g
-
mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)1 c. chá de
Massa
-
bolacha speculoos partida em pedaços200 g
-
manteiga bem fria, cortada em cubos70 g
-
bolachas speculoos inteiras20 - 30
Recheio
-
queijo mascarpone1000 g
-
limão (raspa e sumo)1
-
crème fraîche350 g
-
creme de speculoos250 g
-
leite100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
725.7 kcal /
3036.5 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Sód
469.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primavera
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia