![Cutter Beet Carpaccio (TM6) Cutter Beet Carpaccio (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz raw beets, small, peeled (see Tip)
- 8 oz zucchini, cut into pieces (2 in. long)
- 8 oz burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 Min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Homemade Lemonade
10 Min