Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Apple Wild Rice
50 min
Texas Caviar
15 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min