Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Apple Sauce
20 min
Pizza Dough
1 godz.
Lemon Ginger Sour
15 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 godz. 15 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Oatmeal
15 min
Chicken Salad Sandwich
15 min