Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min
Spooning Custard
15 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Sausage Stuffed Mushrooms
Brak ocen
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Goat's cheese
18 godz.
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 godz. 30 min
Pogača (bread)
3 godz.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min