Torta Pescoffee in tazza
TM6 TM5

Torta Pescoffee in tazza

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g di burro, a pezzi (2 cm)
  • 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
  • 6 cucchiai di dulce de leche (vedere consigli)
  • 240 g di pesche sciroppate, a cubetti (1 cm)
  • 400 g di panna (35% di grassi)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 50 g di zucchero a velo
  • 10 - 15 g di cioccolato fondente in scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2495.9 kJ / 596.5 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
46.7 g
Tłuszcz
44.2 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Błonnik
1 g
Sód
216.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy