Cioccolata calda con meringhe

Cioccolata calda con meringhe

4.7 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 tazze

Składniki

Meringhe
  • di zucchero
    270 - 300 g
  • di albumi
    100 g
Cioccolata
  • di latte intero
    600 g
    600 g di latte parzialmente scremato
  • di zucchero a piacere
    60 - 100 g
  • di cacao amaro in polvere
    50 g
  • di frumina (o maizena)
    20 - 30 g
    20 g di fecola di patate

Wartości odżywcze na 1 tazza

Kalorie 524.8 kcal / 2195 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 108.4 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 234.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...