Cioccolata calda con meringhe
TM6 TM5

Cioccolata calda con meringhe

4.7 (15 ocen)

Składniki

Meringhe

  • 270 - 300 g di zucchero
  • 100 g di albumi

Cioccolata

  • 600 g di latte intero
    lub 600 g di latte parzialmente scremato
  • 60 - 100 g di zucchero, a piacere
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 20 - 30 g di frumina (o maizena)
    lub 20 g di fecola di patate

Wartości odżywcze
na 1 tazza
Kalorie
2195 kJ / 524.8 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
108.4 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
234.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy