Urządzenia i Akcesoria
Tiramisu-Joghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 Gläser
Składniki
-
Vollmilch500 g
-
Mascarpone400 g
-
Espressopulver, löslich1 TL
-
Naturjoghurt100 g
-
Zucker80 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
-
Rum (opcjonalnie)8 TL
-
Löffelbiskuits zerbröselt, zum Garnieren8
-
Kakao zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
233 mg
Białko
7 g
Kalorie
1285 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Ahornsirup-Pudding
20 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Schokoladenpudding
15 min
Vanillepudding
15 min
Ofen-Berliner
6 godz.
Tiramisu-Creme für zwei
1 godz. 10 min
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6 godz. 10 min
Haselnuss-Eis
8 godz.
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Brownies für die Varoma® Förmchen
50 min