Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (opcjonalnie)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 494 mg
Alternatywne przepisy
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Miscela di spezie Za'atar
10 Min
Gratin dauphinois
50min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 Min
Brezel
1h 15min
Involtini di carne con verdure
1h
Fusilli alle cozze piccanti
Brak ocen
Focaccia pere e gorgonzola
Brak ocen
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40 min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Crêpe
1h 15min