檸檬燒雞

檸檬燒雞

3.5 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 檸檬汁
    ½ 顆
  • 切段
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.1 g
Kalorie 943 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...