Urządzenia i Akcesoria
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porties
Składniki
-
seitanpoeder200 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout plus extra 5-6 snuifjes1 theelepel
-
gemalen peper9 snuifjes
-
mosterd2 tl
-
ciderazijn3 tl
-
water600 g
-
sojasaus50 g
-
voedingsgist vlokken4 el
-
ui gehalveerd250 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olie plus extra voor bestrijken en besprenkelen60 g
-
verse jonge spinazie200 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse champignons gehalveerd300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zwart sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
bladerdeeg rechthoek1 vel
-
wortelen in plakjes (ongeveer 1 cm)150 g
-
zoete aardappelen in plakjes (ongeveer 1 cm)250 g
-
aardappelen met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)300 g
-
pompoen vlees in plakjes150 g
-
courgette in plakjes (2 cm)150 g
-
rode paprika in plakjes (1 cm)200 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1243.6 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
2405.8 kJ /
575 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Vegan baklava
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Lactosevrije tiramisu
Brak ocen