Urządzenia i Akcesoria
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
2 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Carrot and Parsnip Mash
Brak ocen
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Gingerbread Milkshake
5 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 godz. 10 min
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min