Urządzenia i Akcesoria
大拌菜(TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 人份
Składniki
-
洋葱 垂直切块200 克
-
紫甘蓝菜 切块,切去内芯硬实的部分200 克
-
胡萝卜 去皮,整根200 克
-
莴笋 去皮,整根200 克
-
黄瓜 整根200 克
-
蒜头3 瓣
-
盐½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
生抽30 克
-
醋15 克
-
麻油15 克
-
白芝麻 熟的1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
556.1 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
330.2 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny