
Urządzenia i Akcesoria
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner
Składniki
-
skinka, skivad50 g
-
lök80 g
-
smör30 g
-
frysta gröna ärtor500 g
-
vatten500 g
-
grönsaksbuljongpasta1 matsked
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar¼ tesked
-
färska myntablad10 g
-
mikroblad10 g
-
honung20 g
-
crème fraîche100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166 kcal /
694.6 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
306.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nyårsbuffé
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
20 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
50 min
45 min
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
40 min