爽口莴笋丝(TM5)

爽口莴笋丝(TM5)

1.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 莴笋 去皮切段,可以横向放入进料口的大小
    500 克
  • 约10克,腌制用
    1 汤匙
  • 矿泉水 冲洗用
    适量
  • 25 克
  • 麻油
    10 克
  • 切葱花
    6 根
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1654.8 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 832 kJ / 412.5 kcal
Tłuszcz 26.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...