Urządzenia i Akcesoria
干煸孜然杏鲍菇丝(TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
杏鲍菇 切成能横向放入进料口的长块状500 克
-
油25 克
-
蒜头1 瓣
-
蚝油5 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
-
孜然粉 约2茶匙2 克
-
花椒粉 约1茶匙1 克
-
辣椒粉 约1茶匙1 克
-
白芝麻 约1汤匙5 克
-
葱 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
579.5 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
967.5 kJ /
231.5 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny