Urządzenia i Akcesoria
Braised Lamb Shanks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
cornflour2 tsp
-
water100 g
-
red wine200 g
-
balsamic vinegar60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lamb shanks (approx. 4)1550 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
79 g
Kalorie
5255 kJ /
1259 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Curried sausages
40 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Filo chicken pie
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Crispy sticky sesame chicken
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min