
Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Norma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd store2
-
olivenolje30 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)550 - 600 g
-
plommetomat skrellet, delt i kvarte og frigjort800 g
-
sukker1 klype
-
basilikum, fersk bare blader4 kvister
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
vann1200 g
-
pasta, tørr (f.eks. farfalle, penne)300 g
-
ricotta ost, fersk hard, smuldret100 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
280 kcal /
1172 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen