Urządzenia i Akcesoria
瘦肉无花果银耳汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
干百合10 克
-
无花果干25 - 30 克
-
银耳5 克
-
陈皮3 - 5 克
-
水1600 克
-
猪里脊肉 选小里脊,切4×4厘米块400 克
-
盐 根据个人口味调节5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
537.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
813 kJ /
194.5 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny