Köttbullar 瑞典肉丸

Köttbullar 瑞典肉丸

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

肉丸
  • 洋葱
    35 克
  • 肉碎 (牛肉、猪肉、羊肉或鸡肉) (参考贴士)
    500 克
  • 面包糠
    30 克
  • 新鲜欧芹 切碎,额外准备装饰用
    1 汤匙
  • 多香果粉
    ¼ 茶匙
  • 豆蔻粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜粉
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 个
肉汁
  • 橄榄油
    1 ½ 茶匙
  • 牛油
    35 克
  • 多用途面粉
    15 克
  • 牛肉高汤
    250 克
  • 特浓奶油
    120 克
  • 伍斯特郡酱
    1 ½ 茶匙
  • 第戎芥末酱
    ½ 茶匙
  • 适量调味
    1 小撮
  • 黑胡椒粉 适量调味
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 545 mg
Białko 21 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...