金汤鲍鱼花胶鸡

金汤鲍鱼花胶鸡

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz.
6 人份

Składniki

  • 花胶,干的
    100 克
  • 浸泡用
    适量
  • 干贝
    30 克
  • 蒸煮用
    300 克
  • 9 片
  • 南瓜 去皮去瓤,切小块
    200 克
  • 切块
    500 克
  • 焯水用
    600 克
  • 料酒
    10 克
  • 烹煮用
    1300 克
  • 根据个人口味调节
    5 克
  • 红枣
    6 颗.
  • 枸杞
    5 克
  • 小鲍鱼 洗净沥干
    8 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 435.9 mg
Białko 26.9 g
Kalorie 738.5 kJ / 176.7 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...