Cioccolata calda alla crema di whiskey
TM6 TM5 TM31

Cioccolata calda alla crema di whiskey

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 250 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 200 g di cacao amaro in polvere
  • 900 g di latte intero
  • 90 g di zucchero
  • 150 - 200 g di crema al Whisky
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • panna montata, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 tazza
Kalorie
1870.6 kJ / 447.1 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
35.9 g
Tłuszcz
24.7 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
9.7 g
Sód
298.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy