Cioccolata calda alla crema di whiskey

Cioccolata calda alla crema di whiskey

4.3 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 tazze

Składniki

  • di cioccolato fondente a pezzi
    250 g
  • di cacao amaro in polvere
    200 g
  • di latte intero
    900 g
  • di zucchero
    90 g
  • di crema al Whisky
    150 - 200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • panna montata a piacere

Wartości odżywcze na 1 tazza

Kalorie 447.1 kcal / 1870.6 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 24.7 g
Węglowodany 35.9 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 298.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...