Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 5 oz brown sugar
- 4 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 - 7 slices canned pineapple, in juice, plus 5 oz juice
Batter
- 6 oz confectioners sugar
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 2 large eggs
- 3 tbsp dark rum, divided
- 1 tsp vanilla extract
- 8 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- ⅛ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1714.2 kJ / 409.7 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 108.3 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Pound Cake
2h
Whole Orange Bundt Cake
1h 25 min
Blueberry Coffee Cake
1h
Country Peach and Custard Pie
1u. 50min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Apple Cinnamon Cake
1h 45 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Aloha Carrot Cake
1h 20 min