玉米笋酸菜汤

玉米笋酸菜汤

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 酸菜
    30 克
  • 胡萝卜 切丝
    10 克
  • 干香菇 泡水,切丝
    3 朵
  • 新鲜白蘑菇 切片
    200 克
  • 白玉菇 切段
    200 克
    200 克 猴头菇, 切段
  • 玉米笋 切段
    100 克
  • 金针菇
    200 克
  • 1 茶匙
  • 芹菜 切末
    10 克
  • 麻油
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.568 g
Kalorie 242 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 0.745 g
Błonnik 4.49 g
Węglowodany 10.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...