Urządzenia i Akcesoria
玉米笋酸菜汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
酸菜30 克
-
胡萝卜 切丝10 克
-
干香菇 泡水,切丝3 朵
-
新鲜白蘑菇 切片200 克
-
200 克 猴头菇, 切段白玉菇 切段200 克
-
玉米笋 切段100 克
-
金针菇200 克
-
盐1 茶匙
-
芹菜 切末10 克
-
麻油少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.568 g
Kalorie
242 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
0.745 g
Błonnik
4.49 g
Węglowodany
10.25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny