Urządzenia i Akcesoria
素锦羹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
干香菇 泡软,切丝10 克
-
胡萝卜 切丝70 克
-
水800 克
-
笋 切丝500 克
-
素鱼翅10 克
-
蟹肉棒 切丝10 克
-
素鱼肉 切片30 克
-
金针菇100 克
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
黑醋1 茶匙
-
麻油少许
-
淀粉 加100克水调匀1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.093 g
Kalorie
379 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
3.029 g
Błonnik
4.705 g
Węglowodany
12.698 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny