藏式蔬菜浓汤

藏式蔬菜浓汤

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 干香菇 洗净,切块
    20 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 土豆 去皮切块
    300 克
  • 菱角 去壳
    100 克
  • 10 克
  • 牛肉肉糜
    100 克
    100 克 培根丁
  • 1000 克
  • 牛奶
    200 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 帕玛森奶酪粉
    1 汤匙
  • 依个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.89 g
Kalorie 929 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 1.015 g
Błonnik 2.19 g
Węglowodany 23.51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...