Urządzenia i Akcesoria
藏式蔬菜浓汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
干香菇 洗净,切块20 克
-
洋葱 切块100 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
菱角 去壳100 克
-
油10 克
-
100 克 培根丁牛肉肉糜100 克
-
水1000 克
-
牛奶200 克
-
稀奶油50 克
-
帕玛森奶酪粉1 汤匙
-
盐 依个人口味调整¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.89 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
1.015 g
Błonnik
2.19 g
Węglowodany
23.51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny