Urządzenia i Akcesoria
南瓜蒸排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
猪肋排 切段250 克
-
豆豉10 克
-
葱 切段15 克
-
酱油15 克
-
水 蒸煮用500 克
-
南瓜 去皮切片250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.67 g
Kalorie
877 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
12.26 g
Błonnik
1.528 g
Węglowodany
10.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny