蘑菇豌豆腰果意面

蘑菇豌豆腰果意面

2.9 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份

Składniki

腰果芝士
  • 生腰果 至少提前浸泡1小时
    45 克
  • 180 克
  • 干酵母粉
    1 满茶匙
  • 海盐
    1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 柠檬汁
    1 茶匙
意面制作
  • 800 克
  • 海盐
    ½ 茶匙
  • 意大利面条
    100 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 洋葱 切块
    70 克
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 蘑菇 切片
    250 克
  • 新鲜豌豆仁
    25 克
    25 克 冷冻豌豆, 解冻
  • 新鲜嫩菠菜
    10 片
  • 烟熏三文鱼 (opcjonalnie)
    150 克
  • 新鲜欧芹 只取叶子,切碎
    2 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 40.3 g
Kalorie 2765 kJ / 661 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 8.8 g
Węglowodany 67.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...