Urządzenia i Akcesoria
蘑菇豌豆腰果意面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份
Składniki
腰果芝士
-
生腰果 至少提前浸泡1小时45 克
-
水180 克
-
干酵母粉1 满茶匙
-
海盐1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
-
柠檬汁1 茶匙
意面制作
-
水800 克
-
海盐½ 茶匙
-
意大利面条100 克
-
蒜头2 瓣
-
洋葱 切块70 克
-
橄榄油1 汤匙
-
蘑菇 切片250 克
-
25 克 冷冻豌豆, 解冻新鲜豌豆仁25 克
-
新鲜嫩菠菜10 片
-
烟熏三文鱼 (opcjonalnie)150 克
-
新鲜欧芹 只取叶子,切碎2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
40.3 g
Kalorie
2765 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
67.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny